2013. március 26., kedd

Pár szó a folytatásról

Hát, érdekes erről úgy írni, hogy a blog olvasottsága kimerül abban a néhány alkalomban, amikor én magam kattintottam rá. De remélem, lesznek olyan olvasók, akik a kezükbe veszik az Oni-trilógia első részét, a Szürke vért, és a könyv felkelti annyira a figyelmüket, hogy rákeressenek az interneten.
 
Áronék története ugyanis még távolról sem ért véget. Jelenleg a második rész második fejezetén dolgozom, és hűen ragaszkodom a legutóbb bevált módszerhez: még egész napos repülőút mellett sem mulasztom el a napi egy oldal megírását. Az első tesztolvasóm, Évi, a feleségem nemsokára nekilát az első fejezetnek.
 
A sztori vázlata már régen megvan, de írás közben is folyamatosan változik. Más érzés (sokkal jobb) úgy dolgozni, hogy ezzel a kézirattal már nem kell majd különböző kiadóknál házalnom, és az is felvillanyoz, hogy az előző rész átírása, majd az átírt szöveg újbóli átírása után most végre folytathatom a sztorit. Bízom benne, hogy akinek az első rész tetszett, annak ez sem fog csalódást okozni.

4 megjegyzés:

  1. Hello!
    Én idetaláltam, pedig nem olvastam a Szürke vért. Bár az igaz, hogy a könyv reklámja inspirált a szerző keresésére :) Ami azt jelenti, hogy felkeltette az érdeklődésemet, és sok sikert hozzá! Egyébként eredetileg is trilógiában gondolkodtál, vagy ez már a kiadó kérése volt?

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen! :) Eredetileg csak egy könyvet akartam írni, de az első két fejezet megírása után rájöttem, hogy túl hosszú lenne. Ezért a vázlatomban három részre bontottam a történetet, és azután kezdtem kiadót keresni, hogy befejeztem az első rész kéziratát.

    VálaszTörlés