2014. december 23., kedd

Hírek dióhéjban


Nem, még nem készültem el az Oni: A bábu és a Talizmán kéziratával, ezért nincs is túl sok időm, de úgy döntöttem, mégis hírt adok magamról. (Mivel már több mint egy hónapja nem tettem.) Bizony, nemrég még azt ígértem a blogom olvasóinak (is), karácsonyra biztosan elkészülök; ehhez képest haladékot kellett kérnem január elejéig. Kicsit elszámoltam, hogy kb. hány oldal lesz a történet vége, pedig esküszöm, nem írok terjengősen. :)

Na, de most már tényleg nincs sok hátra. Ráadásul jól is haladok, amit részben annak köszönhetek, hogy épp lecsengő arcüreggyulladással fekszem az ágyban, és egy régi laptopon vagyok kénytelen dolgozni. Hogy ettől miért megy jobban a munka? Mert a gép nem annyira lassú, hogy ne tudnék rajta utánanézni valaminek, ha feltétlenül kell az íráshoz, de nem is olyan gyors, hogy kényelmes legyen csak úgy elnetezni rajta az időt. Márpedig az ilyen pótcselekvések mindig csábítanak írás előtt vagy amikor lezárok egy jelenetet: munka helyett akár órákig el tudom nézegetni a hírportálokat, a Facebookot vagy a moly.hu oldalt. :)

Egyelőre ez minden, ami fontos és publikus. A történetről nem akarok itt írni, nehogy spoiler legyen a vége; nemsokára úgyis elolvashatjátok. :) A jövő év elején több hírrel jelentkezem majd A bábu és a Talizmánnal kapcsolatban, addig pedig kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánok minden kedves olvasómnak!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése