2013. szeptember 24., kedd

Őszi dedikálások

Újra itt az ősz, és elkezdődött az oktatási félév, amiből persze az is következik, hogy ismét bőven el vagyok látva munkával. A munka mellett azonban igyekszem minél több helyen népszerűsíteni az Onit. Ahogy a Facebook-oldalon beszámoltam róla, a debreceni Medgyessy Ferenc Gimnáziumban már biztos egy író-olvasó találkozó október 4-ére, de tervbe van véve a Fazekas és a Svetits gimi is (remélem, ezek a projektek is sikerrel járnak).

Ennek a rövid közleménynek az volna a fő célja, hogy ha valaki esetleg szeretne és tudna termet szerezni az iskolájában egy dedikálás, ill. beszélgetés erejéig, akkor örömmel veszek minden meghívást. Az sem baj, ha csak néhányan szeretnétek dedikáltatni, hiszen az ilyen alkalmak egyik fő funkciója a népszerűsítés, vagyis sokan ilyenkor találkozhatnak először a regénnyel. (Elsősorban debreceni vagy a városhoz közeli iskolákra gondolok, de egy esetleges komolyabb érdeklődés esetén távolabbi helyszín is elképzelhető.)

Szóval, ha szívesen aláíratnád a példányodat, vagy beszélgetnél a már megjelent kötetről, esetleg a készülő folytatásról, akkor írj nyugodtan. Csak annyi a megkötés, hogy nem árulok el konkrétumokat a történet alakulásával kapcsolatban. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése