Irodalmi publikációk

Itt az irodalmi publikációim nagyjából teljes listája szerepel. A fontosabbak nagyrészt megtalálhatók a molyos profilomon is.


Regények:

Oni: Szürke vér. Ciceró Könyvstúdió, Budapest, 2013. E-könyv: 2015.

Oni: A Néma Város. Ciceró Könyvstúdió, Budapest, 2014. E-könyv: 2015.

Oni: A bábu és a Talizmán. Ciceró Könyvstúdió, Budapest, 2015. E-könyvként is.Novellák:

Kopp-kopp. In: Burger István (szerk.) Galaktika 308. Metropolis Media Group, Budapest, 2015. pp. 42–51.

Üvöltő világ. In: Jobbágy Tibor (szerk.) Új Galaxis 24. Kódex,  Pécs, 2016. pp. 140–146.

Önkéntes munka. In: Jobbágy Tibor (szerk.) Ellenpont. Avana Egyesület, Budapest, 2017. pp. 15–20.

Hét perc és egyetlen pillanat. In: Kleinheincz Csilla, Roboz Gábor (szerk.) Az év magyar science fiction és fantasynovellái 2018. Gabo Kiadó, Budapest, 2018. pp. 33–52.

Az utolsó kihívó. In: Jobbágy Tibor (szerk.) SF. Galaxis 1. Metropolis Media Group, Budapest, 2018. pp. 157–163.

Az idegen. In: Nemes István (szerk.) Semleges zóna. Cherubion Könyvkiadó, Budapest, 2021. pp. 207–209.Online publikációk:

A halál villamosa (novella). In: Sebők György (szerk.) Amúgy online irodalmi folyóirat, VI. évfolyam. DEIK, Debrecen, 2014. (Az eredeti link már nem él, de az írás megtalálható itt a blogon.)

A szerkesztő válaszol (novella). In: Sebők György (szerk.) Amúgy online irodalmi folyóirat, VII. évfolyam. DEIK, Debrecen, 2015. (Az eredeti link már nem él, de az írás megtalálható itt a blogon.)

Képhiba (novella). In: Lir Morlan (szerk.) Holt Remények. Porcelánszív Irodalmi Folyóirat, 2017. pp. 175196. Link

Tavaszi hó (novella). In: Lir Morlan (szerk.) Porcelánszív Irodalmi Folyóirat, 2018. Link

A soron kívüli kívánság (novella). In: Pintér Bence, Hetei Péter (szerk.) Spekulatív Zóna, 2022. LinkPublikációk idegen nyelven:

Un beso para la abuelita (novella). In: Sergio Gaut vel Hartman (szerk.) Todo el mundo en un libro. La Máquina que Hace Ping, Benicasim, Spanyolország (előkészületben)

2 megjegyzés:

 1. Dear Mr. Skull!

  Elolvastam egy novelládat, és teljesen le vagyok nyűgözve, különösen a "Stix & Stones"-nál ért fülig a szám. De egyébként is kiemelkedik a cucc a gyűjteményből, amit csak úgy merő véletlen félmozdulattal, szinte önkéntelen gesztussal söpörtem rá a Kindle-re egy felhőktől szabdalt kedd délután.

  Keresni kezdtem, hogy hogyan vegyem fel veled a kapcsolatot, aztán végül itt láttam meg az első alkalmas textareát.

  Én Kellner Dénes vagyok, az InkCity nevű, épp hogy elindult irodalmi közösség vezetője, alapítója, boszorkánymestere, és persze magam is lelkes szerző. Nem tudom, hogyan terjesszem elő azt a javaslatot, hogy csatlakozz hozzánk, mivel látom, hogy már könyveid jelentek meg, és általában véve is minek vesződnél ilyesmivel a sok feleség meg gyerek között - de ha úgy érzed, hogy szívesen tennéd, én nagyon boldogan örülnék neki; minthogy nem is nagyon lehet máshogyan örülni. A triviális domainnév természetesen inkcity.hu, és bár kissé udvariatlan még az oldal (a maga "login or die" hozzáállásával), de mindenben segítek, tőled pedig nyilván várom majd az esetleges visszajelzéseket, hogy miben lehetnénk hogyan milyenebbek. Noha persze még a milyenebbé válás kellős közepén vagyunk magunk is.

  Nagyon szeretnék minőségi irodalmi közösséget létrehozni.
  És nagyon ritkán látom a hozzávalók legfontosabbját: a minőségi irodalmat.

  Hát ezért írok.

  Pontosabban nem: azért írok, hogy az emberiség (élők és egyéb tanulók) nevében egyaránt köszönjük ezt a csontig hatoló novellát, ami örökre befészkelte magát a koponyámba!

  Minden más csak extra benefit.

  Üdvözlettel, egy Másik Szerző Valahonnan:

  Kellner Dénes
  kellnerdenes@gmail.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Dénes!

   Örülök, hogy tetszett a novella, és köszi a pozitív visszajelzést! :) Mindenképp megnézem az Inkcity oldalát, és (bár ígérni nem merem) alkalomadtán szívesen küldök egy-két írást. (Az a gond, hogy mostanában annyi a dolgom, hogy még a Caladus csillagával se igazán haladok, így novellákra még kevesebb időm és energiám marad.) Akárhogy is alakul, mindenképp sok sikert kívánok az induló projekthez!

   Üdv:

   Gergő

   Törlés