2022. december 14., szerda

Visszatértem!

 


Újra köszöntök mindenkit! Lehet, hogy a több mint másfél év kihagyás után a legtöbben azt hittétek, hogy ez a blog már az enyészeté lesz, de megint itt vagyok. :) Jó kérdés persze, hogy miért nem jelentkeztem ilyen sok ideig. Valójában időről időre felmerült bennem, hogy írni kellene már egy bejegyzést ide, de mindig csak halogattam a dolgot, és akadtak sürgősebb feladatok, amikkel valamilyen határidőre végeznem kellett. Így szegény blog parlagon hevert, bár a tudományos publikációk listája azért szerencsére gyarapodott. :)

A másik ok, amiért nehezen vettem rá magam a bejegyzésírásra, az, amire gondoltok: nem igazán haladtam a regénnyel. Itt is igaz, hogy sokszor kerülök olyan helyzetbe, amikor több hónapra félre kell tennem az írást, és ilyenkor nagyon nehezen sikerül visszarázódnom. Az eredeti tervem szerint mostanra nemcsak ezt, de már a következő kéziratomat is le kellett volna adnom, de egyelőre nem sokat léptem előre. Azért mindenkit megnyugtatnék, hogy nem felejtettem el, és nem is kukáztam a projektet. Előbb-utóbb megírom mindenképpen. (Tudjátok, van az a mondás, hogy ha egy férfi megígéri, hogy elvégez egy munkát, akkor azt meg is fogja csinálni. Teljesen felesleges évente emlékeztetni rá.)

Addig is arra gondoltam, hogy időnként jelentkezem majd itt a blogon, és kisebb dózisokban beszámolok mindarról, amivel tavaly február óta adós maradtam. (Nem kell megijedni, annyira sok minden azért nem történt velem.) Remélem, mindenkinek jól telik az év vége, és várjátok már az ünnepeket. Nemsokára újból jelentkezem, addig is kellemes decembert mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése